Založ si blog

Moje pocity na „dnešný svet mládeže“

Týmto článkom sa chcem podeliť o svoje pocity. A to je, že ma mrzí keď vidím dnešné deti, či už v mojom veku alebo mladšie ako držia v ruke fľašu s alkoholom alebo cigarety. V prípade, že sa niekoho opýtam prečo fajčí tak väčšinou sa odpovede nedočkám alebo znie „fajčili moji kamaráti tak aj ja som začal/a.“ Prečo jednoducho nemyslíte svojou hlavou? Necháte sa stále niekým ovplyvňovať. Myslíte že v budúcnosti, či už v robote alebo normálnom živote bude niekto, kto vám bude stále hovoriť čo a ako? Skúste niekedy odpovedať aj nie a nie stále len áno.

Keby ste namiesto tej fľaše zobrali do ruky knihu a učili sa do školy, tak vám to zaručí aj nejakú tú budúcnosť. Zase som ale rada keď vidím aj ľudí ktorí popri škole majú brigádu a zarábajú si na seba. Samozrejme nie vždy to ide a nevychádza to so školou.

Milujem keď mi náhodou niekto povie, že „si rozmaznaná“. Bohužiaľ nevie o tom že tie peniaze sú moje a snažím sa, si aspoň trošku privyrobiť aby som si išla za tým čo chcem a myslela aj do budúcnosti.

Keď už teda tie „deti“ pijú a nič im v tom nezabráni ani rodičia, tak aspoň nech sa chovajú na verejnosti a nie rozbíjať smetiaky alebo kričať na celú ulicu. Berte ohľad aj na ostatných nie len na Vás.

To je asi všetko čo som chcela k tomuto povedať a jednoducho to muselo ísť zo mňa von.    

Mali by sme sa k sebe chovať ako ľudia😊

01.09.2017

Chcela som sa s vami podeliť o pre mňa dôležitú vec. Brigádujem ako čašníka a musím povedať, že ma to dosť baví. Obsluhujem na oslavách, takže mám šancu sa pozoznamovať s ľuďmi aj z rôznych národov. Je celkom smutné, že lepšie sa mi obsluhovalo na zahraničnej svadbe ako na slovenskej. Keď som videla ten prístup zahraničných ľudí (brazílčanov, angličanov, [...]

Moderná doba (môj názor)

11.04.2017

Celkom ma mrzí táto moderná doba. Nemôžem povedať, že sama do nej nezapadám, ale keď vidím tie dnešné deti je mi to celkom ľúto. Ja keď som bola asi šiestačka na základnej škole a išli okolo mňa deviataci, tak som ich obchádzala oblúkom, lebo som mala celkom rešpekt. No keď som ja bola v deviatom ročníku a išli okolo mňa len štvrtáci tak nerobilo im problém ma [...]

Prístup učiteľov kedysi a teraz.

08.04.2017

Mala som tú česť sa porozprávať s jedným z učiteľov a dozvedela som sa niečo, čo je pre mňa dosť zaujímavé. Kedysi údajne chodili učitelia aj domov k rodičom žiaka a preberali tam jeho správanie a známky. Učiteľ sa snažil porozumieť žiakovi a pomôcť ako mohol. Bohužiaľ, v dnešnej dobe to nie je zrovna tak ako predtým. Učitelia prídu na hodinu odučia si to čo [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 10445x
Priemerná čítanosť článkov: 2089x

Autor blogu

Kategórie